Discontinued & new Essence products for 2017

Itt van az essence kifutó és újonnan érkező termékek listája is – ahogy a Catrice-nél, náluk is sok újdonság lesz. :) Kifuttatják az ...

Itt van az essence kifutó és újonnan érkező termékek listája is – ahogy a Catrice-nél, náluk is sok újdonság lesz. :)

Kifuttatják az összes monó szemhéjpúdert, a helyükre pedig egy mágneses paletta és sok-sok beleillő szemhéjfesték, pirosító, por állagú rúzs és púder érkezik. Viszont megy a Pure Nude highlighter is (egy perc néma csend), amiből szeretnék egy tartalékot venni az unokáknak. A többi kifutó termék annyira nem hoz lázba – a teljes listát itt találjátok meg. 

 Az érkező termékek közül nagyon kíváncsi vagyok a highlighterre (habár biztos, hogy nem veszem meg a mágneses palettát), a képek alapján elég világosnak tűnik, remélem, nagyon hasonló lesz a Pure Nude-hoz. Amit még biztosan meg fogok nézni, az a tubusos szemhéjfesték, ami valószínűleg jobb árban lesz, mint a nagyon hasonló catrice-es. Jönnek új kontúrceruzák is, mattító sminkfixáló, meg Az All About Matt púder vízálló verziója is – ezek is elég jónak tűnnek.

Nektek tetszik valami?

You Might Also Like

3 megjegyzés

 1. A világ összes pénze (na jó azért az talán) sem lenne elég,hogy bevásároljak.. :D Elég ígéretesnek tűnő termékekkel rukkolnak elő.

  VálaszTörlés
 2. Mikortól kezdődika kifuttatás? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most azt olvastam az essence facebook oldalán, hogy "a Müller, Auchan, Euro Family üzletekben január 23-án indul a kifuttatás, dm-ben pedig február 2-án. Itt boltonként lehetnek minimális eltérések." A Rossmannokban pedig állítólag január 21-én!

   Törlés

Thank you for stopping by!